Business Rebild, Rebild Kommune

BusinessNetværket: Bliv klogere på den nye persondataforordning


Dato og tid

Tirsdag d. 6. marts 2018 kl. 08:30 til 10:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 5. marts 2018 kl. 09:00

Sted

Business Park Nord
Østre Allé 6
9530 Støvring
Denmark

Arrangør

Business Rebild, Rebild Kommune
+45 99889988
businessrebild@rebild.dk

Har du styr på den nye persondataforordning? Og vigtigst af alt, har du styr på konsekvenserne, hvis du ikke behandler personfølsommedata rigtigt? 

Trine Binderup Larsen, ADVODAN Aalborg

BusinessNetværket giver dig mulighed for at få indsigt i den nye persondataforordning den 6. marts, hvor Advokat Trine Binderup Larsen fra ADVODAN kommer og holder et oplæg om reglerne, og hvad det betyder for dig. 

"Til maj træder den nye persondataforordning i kraft, og den stiller store krav til både små og store virksomheders håndtering af persondata. Det betyder bl.a., at det vil få en stor økonomisk betydning, hvis ikke reglerne bliver overholdt.

Dette oplæg er relevant, da du kan finde ud af, om din virksomhed overholder gældende regler i persondataloven – og hvad der skal til for at opfylde de nye regler i persondataforordningen. Du vil få viden om de nærmere konsekvenser, der kan være i udsigt, hvis ikke reglerne overholdes og gode råd til, hvordan din virksomhed kommer i gang med at implementere ændringerne.

Har du spørgsmål til din konkrete virksomhed, så er der selvfølgelig også mulighed for at svar på dette" siger Trine Binderup Larsen.

Efter morgenens oplæg vil der selvfølgelig være plads til dialog og spørgsmål.

Vi glæder os til at bliver klogere på den nye persondataforordning. 

Venlig hilsen 
Business Netværket Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Business Rebild, Rebild Kommune
+45 99889988
businessrebild@rebild.dk