Business Rebild, Rebild Kommune

KICK-OFF ARRANGEMENT: Skab vækst i din butik via netværk!


Dato og tid

Mandag d. 23. april 2018 kl. 07:00 til 09:30

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 22. april 2018 kl. 19:00

Sted

Kulturstationen
Sveriggårdsvej 4
9520 Skørping
Denmark

Arrangør

Business Rebild, Rebild Kommune
+45 99889988
businessrebild@rebild.dk

SAMMEN STÅR VI STÆRKERE! 
Nyt netværk for detailbranchen i Rebild dannes  

Den fysiske detailhandel i de mindre byer er udfordret fra mange forskellige kanter, og det kan have stor betydning for butikkens eksistens.

Større indkøbscentre, stigende nethandel, ændring i forbrugernes købsmønstre, større forventninger til kundeoplevelsen og udviklingen af den digitale teknologi er med til at stille større krav til din butik.  En sund og velfungerende detailhandel i bybilledet har generelt set en stor betydning for byens fremadrettet potentiale, da denne er med til at skabe vækst, nye arbejdspladser, styrke fællesskabsfølelsen og øge befolkningstilvæksten. Men hvordan sikrer du, at din butik følger udviklingen, og hvordan får du en større indsigt i forbrugernes behov og tendenser, så du kan forblive konkurrencedygtig?  

Kompetenceløft og netværk
I Rebild Kommune er detailbranchen sat på agendaen, hvilket betyder at der vil blive sat fokus på, hvordan butikker i alle byer i kommunen kan vækste, udvikler sig og via netværk styrke kompetencer. Og vigtigste af alt, hvordan kan netværk være med til at styrke din butik.

Netop derfor byder Business Rebild velkommen til et kick-off arrangement mandag den 23. april, hvor eksperter fra detailbranchen kommer og giver dig indsigt i, hvordan du som detailhandler kan styrke din butik. Det er gratis for alle aktører i detailbranchen i hele Rebild Kommune!

Bliv klogere på detailbranchen nu og i fremtiden
Flemming Birch, der er ekspert i forbrugertendenser og detailhandel, har de seneste 15 år arbejdet som konsulent og markedsanalytiker for et væld af danske detailkæder såvel som producenter og organisationer, kommuner og offentlige myndigheder. Flemming vil denne formiddag give dig indsigt i detailbranchen og dens udvikling, samt fortælle om fremtidens forbruger, og hvad du skal være opmærksom på.

Mød eksperten bag nyt kompetenceforløb i Rebild
I forbindelse med udvikling af detailbranchen i Rebild, vil et skræddersyet kompetenceforløb blive strikket sammen. Dette forløb vil bl.a. blive drevet af én ekspert med stor indsigt i detailbranchen, Mikkel Pii, ejer af Retail Consulting Company. Mikkel har mange års erfaring med uddannelse og udvikling i detailbranchen. Desuden bruges Mikkel ofte som ekspert i medierne, når det gælder detailhandel – senest i programmet ”Spis og Spar” på DR1.


(Billede: Mikkel Pii, Indehaver af Retail Cunsulting Company) 

PROGRAM
Kl. 07:00 Morgenmad og netværk 
Kl. 07:30 Velkomst v/ Jane Bejlegaard Lindberg, erhvervs- og turistchef, Business Rebild  
Kl. 07:40 ”Detailbranchen, tendenser og fremtidens forbruger” v/ Flemming Birch partner i Birch & Birch 
Kl. 08:20  ”Din rolle som detailhandler! Sammen står vi stærkere!" v/ Mikkel Pii, Ejer af Retail Consulting Company
Kl. 09:20 Spørgsmål og dialog
Kl. 09:30 Tak for i dag

Arrangementet er gratis, men grundet forplejning er tilmelding nødvendig!

Vi glæder os til at se jer til et spændende arrangement, hvor inspiration fra eksperter, netværk og sparring kan være med til at gøre en forskel for din butik!

De bedste hilsner
Business Rebild  

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Business Rebild, Rebild Kommune
+45 99889988
businessrebild@rebild.dk